dissabte, 10 d’abril del 2010

Deu mil a Ginebra

Deumil.cat continua amb la seva tasca mobilitzadora de la societat catalana i aquest cop ho fa amb una nova convocatòria de manifestació fora de les fronteres nacionals. Després de l’èxit de la manifestació de Brussel·les del passat 7 de març de 2009, en què la reivindicació nacional catalana fou portada davant de les institucions europees radicades a la capital de l’Estat belga, la ciutat triada per aquest 2010 és Ginebra.

La ciutat suïssa és seu a Europa de l’ONU i el proper dia 8 de maig serà testimoni d’una nova mobilització popular catalana per donar a conèixer al món la lluita per la independència de la nostra nació. La tasca internacionalitzadora del conflicte català és cabdal, d’una banda per legitimar davant la opinió pública europea i mundial els nostres desitjos d’independència, i de l’altra per continuar la tasca agitadora independentista Països Catalans endins, juntament amb les consultes sobre la independència, la propera de les quals es portarà a terme el proper 25 d’abril.

El lema de la manifestació, que començarà a les 12 del migdia del dissabte 8 de maig a Ginebra, serà “Volem un Estat Català”.

Esperem que tingui tant d’èxit, almenys, com la de l’any passat a Brussel·les i que serveixi per continuar visualitzant l’increment de l’independentisme dins la societat catalana.